Valutaer:
Denmark
Forside ::  Forsendelse & Retur

Forsendelse & Retur

Velkommen til her og vi tilbyder på verdensplan fast shipping. Vores virksomhed vil tage den hurtigste overførsel af verden, herunder EMS, DHL. De fleste af ordrer sendes via International Express Mail Service og det tager omkring 7-15 dage til at levere til din dør over hele verden med. Vi er en professionel online forhandler og samarbejder med EMS, DHL lang sigt. Du kan spores på EMS, DHL Hjemmeside. Under normale omstændigheder, hvis du bestille og betale i samme dag, at varerne vil blive afsendt den næste dag. I tilfælde af ferie, kan det tilsvarende forsinket.

Sørg for at du er hjemme, når pakker forventes at ankomme. Alle pakker er sendt inde i en anden kasse.

Returpolitik

I det usandsynlige tilfælde af fabrikationsfejl, ville vi erstatte / reparere produkter uden omkostninger for kunden. Før du nyder nem udveksling & returret, skal du kontakte os for shipping adresse, før du sender elementerne tilbage. Varerne skal returneres inden 8 dage og alle elementer sendt tilbage til os skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ubrugte, uvasket, med alle tags vedlagt.

Bekræft venligst farve, størrelse og stil, når du afgiver din ordre i henhold til billeder, vi tilbyder. Efter at have modtaget vores produkter, hvis du ikke er tilfreds med farve eller størrelse, men ikke problemer med kvaliteten, ombytning eller delvis refusion af købesummen er til rådighed. Retur forsendelse Det er på købers regning.

Med hensyn til kvalitetsproblemer eller fejlagtige udgave, bedes du kontakte os!, Bedes du tage billeder af de elementer og sende dem til os.

Hvis du ønsker at udveksle elementer til en anden stil, bedes du informere os tracking nummer efter produkterne sendes sendes tilbage. Når vi har modtaget din pakke, vil vi sende varen du genbestille. Alle forsendelsesomkostninger i forbindelse med udveksling af varer er ansvarlig for forbrugeren. Hvis du har spørgsmål om at udveksle dine produkter, så kontakt os!

Ingen returnering eller ombytning under disse situationer:

1) Vi accepterer ikke elementer, der med nogen kvalitet problem, som er på grund af subjektive bevidsthed om defekte varer.

2) Vi accepterer ikke afkastet af enhver genstand, der er blevet anvendt, beskadiget, indgraveret, eller ændret ved den tredje part.

3) Vi accepterer ikke elementer, der er uautoriseret, emballeret forkert, eller forkert forsikret. Vi sætter pris på din forståelse.

Ordreannullering

Annullering af en ordre skal forespørges før ordren er afsendt. 10% afbestillingsgebyr gælder. Årsag, at vi behandler alle ordrer så hurtigt som muligt inden for 6-8 timer efter ordrer anbringelse, så vi er ikke altid i stand til at annullere en ordre, efter den er placeret. Din forståelse er værdsat. Afbestilling anmodninger efter at ordren er blevet afsendt behandles i overensstemmelse med vores politik for tilbagesendelse